ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Γνωρίστε μας
  • Οργανωτική δομή

Οργανωτική δομή - Διοικητικό Συμβούλιο

Τα όργανα της Κάριτας Αθήνας είναι:

Η Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Εξελεγκτική Επιτροπή

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Tο Σωματείο διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, 4ετούς θητείας.

Αποτελείται από τον Πρόεδρο, που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών, τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή ο οποίος διορίζεται από τον Πρόεδρο (μετά την κατά πλειοψηφία εκλογή των τριών ιερωμένων στις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου), τον Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και τρία μέλη, που εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση.

Η σημερινή σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία λήγει τον Οκτώβριο του 2020, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: π. Ιωάννης Πάτσης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελισσάβετ Ιουστινιανού-Mέρριττ

ΤΑΜΙΑΣ:Στανίσλαος Στουραΐτης Υπεύθυνος Αδελφοποιήσεων & Εθελοντισμού

ΜΕΛΗ:

Ελένη Κάραμποττ: Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Τρίτης Ηλικίας

Νικολέττα Δελατόλα

Μαρίνος Ρούσσος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ:

Δύο από τα μέλη του Δ.Σ. προτείνονται από το Σώμα και ορίζονται από τον Πρόεδρο να εκπροσωπούν το Σωματείο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Ελλάς.

Για την τρέχουσα 4ετία έχουν οριστεί ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής π. Ιωάννης Πάτσης, ο οποίος εκλέχθηκε και Αντιπρόεδρος  της Κάριτας Ελλάς και το μέλος Ελένη Κάραμποττ.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.