ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186

Θέσεις Εργασίας

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Κάριτας Αθήνας προσφέρει εργασία σε διάφορες ειδικότητες, με την προκήρυξη αντίστοιχων θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας στον τίτλο που σας ενδιαφέρει και συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση, την οποία θα καταθέσετε ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  ή στα γραφεία της Κάριτας Αθήνας (Ομήρου 9 – 106 72, Αθήνα) ή στα γραφεία της Κάριτας Αθήνας – Προσφυγικό Έργο (Καπαδίστρίου 52 – 104 32, Αθήνα), μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

-Συνοδευτική Επιστολή

-Βιογραφικό Σημείωμα

-Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας

-Δήλωση Συναίνεσης – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η ΠΕΔΙΟΥ & ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ - τρεις (3) θέσεις

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ & ΜΑΘΗΣΗΣ - μία (1) θέση

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.