ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Υποστήριξη

Οικονομική Υποστήριξη

Οι δραστηριότητες της Κάριτας Αθήνας στηρίζονται αποκλειστικά στις δωρεές, που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρείες και οργανισμοί καθώς η Οργάνωση δεν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από το κράτος.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε το έργο της ενισχύοντας την με τη δωρεά σας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση με τους παρακάτω τρόπους.

Μετά τη δωρεά σας στην τράπεζα ή την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για την έκδοση απόδειξης με τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VISA, MASTERCARD

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για την Κάριτας Αθήνας:

Alpha Bank:103 00 2101 206319
IBAN: GR 1701401030103002101206319
Κωδικός SWIFT: CRBAGRAA

Τράπεζα Πειραιώς: 5044091056351
ΙΒΑΝ: GR21 0172 0440 0050 4409 1056 351
Κωδικός SWIFT: PIRBGRAA

Ομήρου 9, 106 72, Αθήνα
Τηλ / Φαξ: 210 3626186
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 14.30

Για την Κάριτας Αθήνας-Προσφυγικό Έργο:

Alpha Bank:103 00 2320 005470
IBAN: GR 6901401030103002320005470
Κωδικός SWIFT: CRBAGRAA

Καποδιστρίου 52, 104 32, Αθήνα
Τηλ: 210-5246637 Φαξ: 210 5246 646
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

ΜΕΣΩ WEB BANKING

Χρηματική δωρεά μέσω διαδικτύου με τη μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό της Κάριτας Αθήνας (χρήση ΙΒΑΝ)

ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ
Επικοινωνώντας με την τράπεζα που συνεργάζεσθε θα ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να δώσετε πάγια εντολή, υπέρ της Κάριτας Αθήνας, με σκοπό να ενισχύσετε το έργο της.

Το ποσό και η συχνότητα χρέωσης ορίζεται από εσάς, ενώ σάς παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε ανάκληση της πάγιας εντολής, όποτε εσείς επιθυμείτε.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.