ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ για τα παιδιά

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για τα παιδιά με την ευγενή χορηγία και υποστήριξη του Webster University Athens Campus.

Συμμετείχαν 100 ανήλικοι επωφελούμενοι, κυρίως από την Ελλάδα, την Συρία, το Αφγανιστάν, την Νιγηρία, το Κονγκό, την Γεωργία, το Ιράκ, το Ιράν, την Αιθιοπία και την Ερυθραία, που συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Η εκδήλωση περιελάμβανε φαγητό, αναψυκτικά, face painting και πολλά παιχνίδια. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του κλόουν που ψυχαγώγησε με διαδραστικά παιχνίδια και χορό τους μικρούς επισκέπτες. Στο τέλος, κάθε παιδί παρέλαβε το δώρο του από τον Αϊ Βασίλη.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.