ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Πνευματική προετοιμασία για τα Χριστούγεννα

Πνευματική προετοιμασία των μελών της Κάριτας Αθήνας, για την εορτή των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Ολομέλειας, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στην ενοριακή αίθουσα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Διονυσίου.

Θέμα της ομιλίας του εφημέριου της ενορίας Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή π. Αλφόνσο Σπαντάρο ήταν «Η Πνευματικότητα πίσω από τη Φιλανθρωπία», ερμηνεύοντας και αναλύοντας την πραγματική διάσταση της έμπρακτης έκφρασης της ανιδιοτελούς αγάπης, όπως μας την δίδαξε ο Κύριος, η οποία αποτελεί και αναπόσπαστο μέρος της ποιμαντικής δραστηριότητας της Καθολικής Εκκλησίας.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου π. Ιωάννης Πάτσης (Αντιπρόεδρος & Διευθυντής), κα Μπέττυ Ιουστινιανού-Μέρριττ (Γενική Γραμματέας), κ. Στανίσλαος Στουραΐτης ( ταμίας), κα Ελένη Κάραμποττ (Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Τρίτης Ηλικίας) και κα Νικολέττα Δελατόλα, ο Διευθυντής Λειτουργίας του Τομέα Προσφυγικού Έργου της Οργάνωσης κ. Φίλιππος Σαλίμπας, ο υπεφημέριος της ενορίας του Αγίου Παύλου π. Εμίλιο Γκαρσία, ο διάκονος της ενορίας  Ιεράς Καρδίας του Σωτήρος π. Jakim Urban, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι από τις Ενοριακές Κάριτας της εκκλησιαστικής επαρχίας της Αθήνας.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.